Magaxin

Disse destinationer skal du opleve i Thailand

Arkivfoto

Artiklen er sponsoreret.

Du vil ikke fortryde, hvis du hopper på flyveren til Thailand, og der er helt sikkert også en masse destinationer og oplevelser, som du ikke skal gå glip af. I det smukke land kan du finde store kontraster, og noget for enhver smag. Her kan du læse, om vores bedste forslag til, hvilke områder du skal besøge, og hvad de tilbyder af fantastiske ting!

Den storslåede storby Bangkok

Bangkok er byen, hvor I med sikkerhed aldrig kommer til at kede jer. Tonsvis af markeder, gadekøkkener, eksklusive restauranter, luksuriøse butikker, gyldne templer og populære seværdigheder er alle at finde i Thailands hovedstad Bangkok. Her kan man eventuelt nyde en 2-3 dage af sin ferie og derefter drage videre mod en smuk ø, så man oplever den helt store kontrast, som er at finde i Thailand.

De sydthailandske øer

Thailand byder på mange smukke øer med kridhvide strande, hvor du har muligheden for at hive stikket ud og slappe helt af, mens du nyder en kold øl på en hyggelig strandbar. Især de sydthailandske øer er populære, og det forstår vi godt! Her kan man gennem Check Point Travel og mange selskaber bestille rejser til de storslåede øer såsom Khao Lak, Koh Lanta og Koh Phi Phi. Her er fantastiske muligheder for at snorkle med farverige fisk i krystalklart hav ved smukke koralrev, hvor store palmer svajer på stranden.

Byen Chiang Mai, som er fyldt med templer

Chiang Mai er kendt som templernes by, hvor hele 300 templer har hjemsted. Her kan du også udforske natmarkeder og smukke udsigter, når du er nået til toppen af de mange trapper til templerne. I Chiang Mai kan du også finde spændende rismarker og opleve en frodig og rolig atmosfære, hvor ferien kan nydes.

Den smukke nationalpark i Khao Sok

Er du til naturoplevelser, som fylder dig med lykke, og du aldrig vil glemme? Så er Khao Sok helt sikkert noget for dig. Her kan du melde dig på massevis af spændende udflugter, hvor du blandt andet kan sejle gennem en kano i junglen, og komme helt tæt på de store elefanter i nationalparken. Nationalparken er beriget med de specielle mangroveskove, brusende vandfald og kalkstensklipper, som er noget du helt sikkert ikke fortryder, at du har oplevet. Khao Sok er landets største kontrast til storbyen Bangkok, så er I til ferie, som byder på lidt af hvert, så besøg gerne begge steder. 

Kommentarer