Navnenyt

Engang troede jeg, at bare jeg arbejdede nok, kunne jeg nå det hele

Se billedserie Jette Midtiby Lindgren været ansat i SAGRO i 25 år. Det markeres med en reception i huset i Billund d. 28. april.

30. april har Jette Midtiby Lindgren 25 års jubilæum i SAGRO.

Den 30. april 2022 har Jette Midtiby Lindgren været ansat i SAGRO i 25 år. Og navnlig tre ting bider man mærke i, hvis man er en af de heldige, der var været forbi hendes skrivebord.

For det første spørger hun altid mere ind til dig, end hun fortæller om sig selv. Kald det bare en grundlæggende interesse for andre mennesker og kolleger i særdeleshed. En egenskab hun har fra sin 96-årige mor. Og det er bl.a. derfor, hun ikke længere kun laver lønbogholderi, men også gerne varetager HR-opgaver.

Den anden ting er, at du altid kan regne med en frisk kommentar. Spørger man rundt omkring i SAGROs huse om, hvad de synes om hende, retter de automatisk ryggen lidt.

“Fantastisk dygtig og en rigtig god kollega – og så er hun sjov”, er samtlige svar.

Egentlig kom der så meget ros, at det blev en kende for meget, så da hun hører noget af den, siger hun:

– Hvis du tager det med, er der jo ingen, der vil tro på det, du skriver.

Den tredje ting er, at der er totalt styr på tingene. 297 gange har hun udbetalt løn, og det kan vist tælles på én hånd, de gange der har været problemer med det. Selv efter at SAGRO fusionerede, og løn skulle udbetales i et nyt system, var der nul fejl. Det krævede så også, at hun arbejdede 31 dage i januar 2017.

Det moderne, engelske udtryk er work-life-balance: Hvordan finder man balancen mellem arbejds- og privatliv? Jette Midtiby Lindgren kan godt mærke, at hendes egne prioriteringer har ændret sig over de sidste år.

– Engang troede jeg, at bare jeg arbejdede nok, kunne jeg nå det hele. Måske det var sandt, da jeg startede i Midtjysk Rådgivnings-Center i Grindsted med kun 40 ansatte, og den samlede, udbetalte lønsum var 1 mio. kr. hver måned.

Flere fusioner og tre direktører senere, er det en helt anderledes virksomhed, hun arbejder i, hvor antallet af medarbejdere et tæt på de 500. Nogle var måske blevet irriteret over de forandringer. Men ikke Jette Midtiby Lindgren.

– Min grundindstilling er, at forandringer er et nødvendigt gode. Så er der selvfølgelig GDPR, som kan være irriterende. Men så tænker jeg, ”hvad nu hvis det var mine oplysninger, det handlede om.” Og så giver også GDPR rigtig god mening, siger hun.

Nu er hun gået ned i tid, for i et langt arbejdsliv er der flere ting, der forandrer, sig. Da hun startede i SAGRO, var det “bare” hende og manden Niels og små børn derhjemme. Nu har parret sammen fire børn og snart 9 børnebørn.

Fremover vil hun ikke stå for lønudbetalingerne – det er givet videre til andre. Heldigvis kan man stadig kan komme forbi i Billund og få en kvik bemærkning med på vejen, hjælp til tidsregistrering eller en god HR-samtale.
Og tak for det – også.

Dagen markeres med en reception i huset i Billund d. 28. april.

 

Kommentarer