Debat og politik

En skamplet uden lige

Af Jan Køpke Christensen, NyeBorgerlige

Folketingskandidat, Sydjyllands Storkreds
Byrådsmedlem, Aarbenraa Kommune

En skamplet på danske værdier fra Regeringen og Radikale

Tror mange havde håbet på et nej til Koranloven, men det skete tragisk nok ikke.

Her er nogle citater i forbindelse med mordforsøget på Lars Hedegaard fra Trykkefrihedsselskabet. “Det er et mordforsøg på alle danskere”, blev der bl.a. sagt fra daværende formand for Venstre, Lars Løkke Rasmussen. Det var især via sin vedvarende islamkritik, formanden for Trykkefrihedsselskabet Lars Hedegaard skabte sig en række venner og fjender og særligt efter Muhammedkrisen.

Og netop den omstændighed, at Lars Hedegaard var forsøgt dræbt fordi han benyttede sig af sin ytringsfrihed, forargede Venstres daværende formand,  Lars Løkke.

“Hvis handlingen bunder i at forhindre Lars Hedegaard i at bruge sin ytringsfrihed, så er vi vidne til et angreb på alle danskere.

Ytringsfriheden kan aldrig gradbøjes,” sagde Lars Løkke Rasmussen videre.

Jeg mener heller ikke, at ytrings- og religionsfriheden herhjemme står til diskussion. Men desværre viste Lars Løkke Rasmussen og Regeringen samt de radikale overgav sig til de totalitære ikke-demokratiske kræfter.

Ingen fra regeringen tog ordet i Folketinget under Koranlovens debat ved 3. behandlingen. Arrogante ministre var enten, pist væk fra regeringensbænkene og de få der var der, sad med et smil på.

Her viste regeringen ligeledes at de ikke ønskede det demokratiske system,  tage folkestyret og den demokratiske debat alvorligt.

Mage til arrogant opførsel skal man lede længe efter. Jeg var ellers en af dem, der til det sidste håbede at koranloven fra regeringen blev nedstemt.

Vi har nu kun et at sige: Gud bevare Danmark.

Kommentarer