Erhverv

IFF Grindsted vinder Billund Kommunes sociale virksomhedspris ”Rødder og Vinger”

Robert Terkelsen (tv.), formand for Voksenudvalget i Billund Kommune, overrakte prisen til Martin K. Madsen, fabrikschef på IFF i Grindsted. Foto: Billund Kommune.

IFF Grindsted modtog mandag den 29. november Billund Kommunes sociale virksomhedspris ”Rødder og Vinger”. Virksomheden har vundet prisen, fordi den har udmærket sig ved at give plads til og skabe beskæftigelse for borgere, som har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet på normale vilkår.

Smilene var store mandag den 29. november hos IFF Grindsted. Her fik virksomheden nemlig overrakt Billund Kommunes sociale virksomhedspris ”Rødder og Vinger”

”Det er altid en fornøjelse at være med til at afgøre, hvilken virksomhed der vinder den sociale virksomhedspris ”Rødder og Vinger”. I år er det IFF Grindsted, der vinder prisen. IFF har været specielt dygtige til at få flere i arbejde. Det gælder også for unge mennesker, som har brug for ekstra støtte og et lidt længere tilløb, inden de kan komme i lære,” udtaler Robert Terkelsen, formand for Voksenudvalget i Billund Kommune, der overrakte prisen. 

Det er nu 8. år i træk, at Billund Kommune uddeler prisen. Prisen gives til en virksomhed, der gør en særlig forskel i forhold til rummelighed og socialt ansvar på arbejdsmarkedet.

IFF vinder prisen i år, fordi virksomheden har udmærket sig ved at give plads til og skabe beskæftigelse for borgere, som har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet på helt normale vilkår. Derudover hjælper virksomheden også unge i Billund Kommune, som har brug for en ekstra håndsrækning for at komme i arbejde og få en læreplads.

Særligt i en højkonjunktur med mangel på arbejdskraft inden for mange områder er det vigtigt, at nogle virksomheder går foran med et godt eksempel og viser, at der også er plads til og brug for de borgere, der er lidt længere væk fra arbejdsmarkedet.

Om IFF Grindsted

IFF er verdensledende inden for innovative og bæredygtige løsninger på tværs af fødevare-, sundheds-, farma- og biotekindustrien. Virksomheden har mere end 10.000 medarbejdere på verdensplan. IFF producerer ingredienser og tilsætningsstoffer til fødevarer, der kan være med til at forbedre fødevareproduktionen hos andre.

Kommentarer