Kultur

Nu kan du få udstillet din helt egen LEGO model i LEGOLAND – kun fantasien sætter grænser

Juryen består af Jan Mouritzen og Jesper Gadeberg, som her ses i LEGOLAND Gallery. Jan og Jesper er ansvarlige for Miniland og modelafdelingen i LEGOLAND. Foto: LEGOLAND.

Drømmer du om at få din egen LEGO® model udstillet i LEGOLAND®, så har du chancen nu, hvor parken efterlyser flotte og inspirerende LEGO modeller til udstillingen i LEGOLAND Gallery.

Det er blevet tid til at finde LEGO® klodserne frem og lade fantasien få frit spil. Lige nu kan du nemlig blive en af 40 dygtige LEGO® byggere, som får lov til at få udstillet sin helt egen LEGO model i LEGOLAND Gallery, som er navnet på en af årets nye byggeattraktioner i LEGOLAND. I galleriet kan gæsterne selv slå sig løs med at bygge modeller og lade sig inspirere og ikke mindst blive imponeret af de mange flotte LEGO modeller, der er i udstillingen, som er bygget af LEGO fans fra hele verden.

– Vi glæder os rigtig meget til at kunne give alle kreative LEGO byggere denne helt unikke mulighed. Vi ved, at der er mange, der er rigtig gode til at bygge fantasifulde LEGO modeller, og nu får vi et fantastisk sted, hvor vi kan vise det frem og forhåbentligt inspirere endnu flere til at bygge løs, siger Christian Woller, der er direktør i LEGOLAND.

Og det er netop de inspirerende og imponerende LEGO modeller, som LEGOLAND er på udkig efter. Det eneste krav er, at modellen højst må være 50 x 50 cm, og at den ikke må indeholde noget fra et tema eller en serie som for eksempel LEGO® NINJAGO®. Højden på modellen er der ikke et krav til, men den skal kunne stå i et udstillingsmontre.

Det er kun fantasien, der sætter grænser

Både børn og voksne kan tage udfordringen op og bygge modeller enten alene eller sammen, og det er også muligt at finde sin flotteste model frem fra gemmerne og tilmelde den til udstillingen.

– Vi er meget spændte på at se de flotte LEGO® modeller, danskerne har stående derhjemme, eller som de bygger til lejligheden. Alle bud bliver vurderet af vores jury, som består af dygtige modelbyggere i LEGOLAND®. De udvælger 40 modeller, der skal udstilles i år, og vi er helt overbeviste om, at der kommer nogle rigtig gode bud, siger Christian Woller.

Sådan tilmelder du din model

– Byg din helt egen LEGO® model – den må maksimalt måle 50×50 cm, og den må ikke indeholde noget fra et tema eller en serie som for eksempel LEGO® NINJAGO®.

– Upload et billede af din LEGO model senest d. 28. februar 2022 på www.legoland.dk/gallerymodeller

– Der udvælges løbende modeller til udstillingen, og alle får direkte besked, hvis deres model bliver udvalgt til at blive udstillet i LEGOLAND® Gallery i sæson 2022.

– LEGO byggerne, der får udstillet en model i LEGOLAND Gallery, skal aflevere modellen i LEGOLAND, og der vil i den forbindelse være mulighed for selv at være med til at installere modellen på udvalgte dage.

– De 40 dygtige LEGO byggere får fem billetter til LEGOLAND, så de kan tage deres familie med ind og se deres model i udstillingen i løbet af sæson 2022.

Læs mere om betingelserne og tilmeld din model på www.legoland.dk/gallerymodeller

Kommentarer