Navnenyt

Ny økonomichef på plads i Billund Kommune

Tommy Abildgaard. Foto: Billund Kommune.

Tommy Abildgaard tiltræder 1. marts den ledige stilling i Billund Kommune som chef for området Økonomi, Løn & Indkøb.

Tommy Abildgaard, der snart fylder 57 år, bliver Billund Kommunes nye økonomichef. Han kommer aktuelt fra en stilling som økonomichef i Færdselsstyrelsen.

”Billund Kommune er unik i det danske kommunelandskab. Et blomstrende erhvervsliv, en ambitiøs vision i Børnenes Hovedstad for børn og unge og dermed Danmarks fremtid, anlægsinvesteringer der kan måles med langt større kommuner, unikke oplevelsesmuligheder, en kernesund økonomi og en organisation med sunde værdier og fokus på borgerne. Jeg glæder mig til at være en del af den spændende udvikling,” siger Tommy Abildgaard.

Den nye økonomichef har blandt andet en Master i Public Management fra Syddansk Universitet og en HD i Regnskabsvæsen og Økonomistyring.

”Med ansættelsen af Tommy Abildgaard får vi en økonomichef med stor viden og en bred ledelseserfaring – og ikke mindst stor erfaring med kommunaløkonomi. Vi glæder os til at byde Tommy Abildgaard velkommen i Billund Kommune, hvor Tommy får til opgave at videreføre og udvikle Billund Kommunes stærke økonomi,” siger Thomas Foged, direktør for Voksne & Stabe i Billund Kommune.

Grundig ansættelsesproces

Før Tommy Abildgaard kom til Færdselsstyrelsen, var han ansat i Fredericia Kommune i 20 år – i de seneste seks år som økonomi- og personalechef. Tommy Abildgaard blev i 2021 opsagt i forbindelse med den såkaldte Fredericia-sag.

”Vi har selvfølgelig gransket sagen fra Fredericia Kommune, og vi har haft eksterne konsulenter til at gennemføre ansættelsesprocessen. På den baggrund er vi overbeviste om, at opsigelsen ikke har noget at gøre med Tommy Abildgaards kompetencer og kvalifikationer. Tværtimod har vi fået chancen for at tiltrække en meget kvalificeret kapacitet til stillingen,” udtaler Thomas Foged.

Tommy Abildgaard tiltræder stillingen som chef for Økonomi, Løn & Indkøb 1. marts.

Privat bor Tommy Abildgaard i Vejle med sin hustru.

Kommentarer