Debat og politik

Parkeringsbøder på sygehuse er manglende forståelse for mennesker i krise

Af Karina Adsbøl, Danmarksdemokraterne

Folketingskandidat, Sydjyllands Storkreds

Igennem snart 3. uger har jeg befundet mig på et sygehus hos min søn, der er indlagt.

Og hver gang jeg har været ude og trække luft, kan jeg se parkeringsvagten på jagt efter biler, som han kan give en parkeringsbøde.

Helt ærligt, man parkerer jo ikke på sygehusets p-plads for sjov. Man parkerer der, hvis man besøger en indlagt, og jeg kan da huske, at jeg selv tænkte på alt andet en parkering, da jeg kom frem til sygehuset for at se min søn.

 

Jeg synes det er fuldstændig umenneskeligt og udtryk på en komplet manglende forståelse for mennesker i krise, når der uddeles parkeringsbøder på sygehusenes parkeringspladser.

 

Så når man kommer ud fra sygehuset efter nogle hårde timer, hvor man har besøgt sine kære, der er meget syge eller kommet alvorligt til skade, så kan man risikere at komme ud til en bøde, hvis man ikke lige har været nærværende nok ved ankomsten til at få stillet p-skive, indtastet registreringsnummeret eller måske ikke lige har sanset, at man kun må parkere der i tre timer.

 

 

Kommentarer