Billund

Succesfuldt koncept rykker til Billund

Foto: SAGRO.

Den såkaldte aftenkongres er et afprøvet og velkendt koncept, som rådgivningsvirksomheden SAGRO har afholdt i Aulum i mange år. Senest i december 2021, hvor godt og vel 150 gæster besøgte kongressen.

– Vi ved, at vores medlemmer og kunder sætter stor pris på arrangementet, så nu har vi besluttet at udvide konceptet, så vores sydlige medlemmer får mulighed for at deltage, uden at skulle bruge timevis på transport, siger Hans Jeppe Andersen, der er chef for Planter & Miljø hos SAGRO.

Kongressen adresserer de udfordringer, planteavleren står overfor i fbm. implementering af den grønne omstilling i landbruget samt konsekvenserne og mulighederne i den meget omtalte CAP-reform.

To-delt kongres

Aftenen kommer til at foregår i to blokke, hvor første blok henvender sig bredt til planteavlere – her er emnerne græsprotein, miljø, vådområder og aktuelt på regelområdet lige nu.

Robert Mouritsen, der er råvareansvarlig hos Biorefine Danmark A/S er blandt oplægsholderne, og han vil blandt andet fortælle om produktionen af græs protein, samt mulighederne for at blive leverandør.

Efter kaffen bliver deltagerne delt op i fire spor, hvor der er fokus på salgsafgrøder, grovfoder, økologi samt natur, vildt og skov.

Mød kollegaerne 

Når de faglige indlæg er færdige kl. 22.00, inviterer SAGRO på en forfriskning og en snak under afslappede forhold.

– Inden vi ved af det, er det vækstsæson, så det er nu, man skal ud og have de sidste faglige input – og så er det jo altid rart at få hilst på kollegaerne ikke mindst, siger han.

Programmet kan ses på dette link, hvor der også er tilmelding ligesom man kan læse mere om indlægsholderne.

Kommentarer